nosaltres

Share Button

puntdesabor.com es la teua tenda de productes ecològics, es dedica principalment a la venda directa sense intermediaris entre consumidors i productors, principalment de fruites, hortalisses i verdures, produïdes i elaborades de forma ecològica i amb la màxima proximitat possible.

puntdesabor.com és una empresa de LA UNIÓ, l’organització majoritària i més representativa dels professionals de l’agricultura i la ramaderia valenciana creada fa més de 35 anys per defensar els interessos socials, professionals, econòmics i culturals dels llauradors, ramaders i de la resta del món rural a la Comunitat Valenciana.

llaurador_puntdesabor

LA UNIÓ conrea una finca de 50 hectàrees a la Marjal dels Moros (Sagunt) dins d’un espai natural protegit que pertany a la Xarxa Natura 2000 (zona ZEPA i RAMSAR), al costat del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana. Allí produïm tot tipus de verdures, hortalisses i fruites de temporada ecològiques. Destaquen per la seva qualitat els porros, cebes, carxofes, patates, enciams, col llisa i llombarda, melons, carabasses, tomàquets de varietats locals, bledes i espinacs. La finca està certificada des de l’any 2002 pel Comitè d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (ES-ECO-020-CV).

Per completar el calendari productiu treballem amb altres llauradors ecològics, principalment de la Comunitat Valenciana, seleccionats per la seva proximitat, aposta per varietats autòctones i els productes de temporada certificats segons la normativa europea de producció ecològica. D’aquesta manera evitem els intermediaris i podem garantir uns preus justos tant per als productors com per als clients amb la màxima transparència en la conformació dels preus. Destaquen per la seva qualitat i característiques organolèptiques excepcionals nostres cítrics ecològics (clementines de Castelló, taronges de València, llimes d’Alacant).

tenda_puntdesabor

La confecció dels diferents formats de venda la realitzem al centre logístic puntdesabor.com situat a la localitat valenciana del Puig de Santa Maria, en plena horta de València, instal · lacions certificades segons la normativa europea ecològica (CV-2962-E), dotades d’un sistema de traçabilitat total del productor al client per garantir l’origen dels productes.

Disposem d’una botiga puntdesabor.com al carrer Sant Vicent, 16 de València (entre la plaça de la Reina i la plaça de l’Ajuntament de València) que juga un paper fonamental en el diàleg i la comunicació directa amb el consumidor, en la seva formació i educació en el consum responsable de productes ecològics, de temporada i de proximitat.

Volem que els nostres clients troben en puntdesabor.com un ventall estable de les fruites, hortalisses i verdures ecològiques i de proximitat. Perquè d’aquesta manera els seus clients puguen compondre una cistella de la major qualitat i la més econòmica del mercat. Amb un aspecte visual similar als productes convencionals i amb una frescor immillorable provinent d’una adequada rotació de producte.

tenda_online

A més, tenim una botiga on-line on podrà veure totes les referències que disposem actualment, així com una presentació del nostre projecte, de la nostra botiga al carrer Sant Vicent i dels nostres productors.

como-trabajamos-puntdesabor_2

 

Compra online la millor fruita i verdura ecològica d’Espanya
puntdesabor, la teua tenda de productes ecològics