Bodega Sierra Norte

Share Button

Recorda que pots comprar estos vins en la nostra tenda online puntdesabor

 

LOGO BODEGAS SIERRA NORTEBodega Serra Nord des dels seus començaments planteja un cultiu ecològic, respectuós amb el sòl, la planta i els organismes defensors de la vinya, com una cosa inherent a la filosofia i al bon fer del celler.

De la de Lorenzo, Bioquímic i biòleg, sorgeix amb més ímpetu el convenciment de cuidar tot el cicle de creació del vi, des del raïm fins a l’ampolla. Entre els nostres objectius, hi ha el aconseguir contínuament noves sinergies entre varietats de raïm foranes i autòctones. Com és el cas de les varietats Cabernet, Merlot, Cabernet Franc i Syrah amb la nostra estimada i reconeguda Boval, en el cas dels negres. I la varietat Macabeu amb Sauvignon Blanc, Garnatxa i Chardonnay amb els blancs.

Celler Serra Nord sempre en contínua evolució, es preocupa per seguir investigant en els seus laboratoris, parcel · les experimentals i amb col · laboracions com amb la Universitat de València per oferir al públic vins de gran qualitat, obtinguts a partir d’una modernització del cultiu i una gestió òptima de els recursos.