Bodega Los Frailes

Share Button

Recorda que pots comprar estos vins en la nostra tenda online www.puntdesabor.com

logoCellers els frares rep el nom del pagament vitivinicola on es troba, Casa dels frares (Cals Frares) que va pertànyer a l’Ordre religiosa dels jesuïtes, la qual arran de la seva expulsió d’Espanya per part del Rei Carlos III el 1767, i en pública subhasta un avantpassat nostre va adquirir finca, vinyes i celler, ja constava en escriptura que es troba en el nostre poder que s’elaboraven vins a partir de varietats autòctones com Monastrell, Forcayat, Verdil.

Des 1771, el celler ha pertangut sense interrupció a la família Velázquez. Fidels a les nostres arrels, unit a l’obstinació per innovar i les ànsies per redescobrir l’expressivitat de la varietat autòctona Monastrell, hem impulsat un ambiciós projecte familiar.

Des de 1999 impulsem la reestructuració de varietats plantant Cabernet Sauvignon, Ull de llebre, Garnatxa, Shiraz, buscant el complement ideal del caràcter mediterrani de la monastrell” (amb vinyes velles de més de 45 anys) la nostra última innovació la Marselan, una varietat molt desconeguda però amb tot un futur segons la nostra experiència. Així mateix vam iniciar la reconversió en agricultura ecològica, amb tècniques noves pel que fa al control biològic de plagues.

D’altra banda, hem restaurat el celler antiga actualment emprada com a celler d’estabilització i la construcció d’un nou celler amb l’última tecnologia en l’elaboració de vins, una nau de bótes que convida al silenci i maduració dels nostres vins i una sala de cates totalment de vidre on descobrir i assaborir el món del vi.

Una il · lusió, una passió familiar per un sòl, un clima i uns raïms que conformen una forma d’entendre el nostre entorn.